Reisebrev fra båttur sept. 2010

Turen "Opplev Tyrkia fra sjøsiden!" er en helt spesiell opplevelsesreise langs Egeerhavskysten på en komfortabel seilskøyte. Les her hva en av deltakerne skrev til oss:

 

TUSEN TAKK!

Først og fremst: Tusen takk til Eckhart, vår perfekte reiseleder og  kunnskapsrike guide - og tusen takk også til DOBAG-prosjektet som imponerte stort og som vi alle ønsker lykke til i årene som kommer. Årets høstreisbt410-10e i Tyrkia ble en uforglemmelig opplevelse. Helt ned til minste detalj var arrangørenes regi utrolig gjennomtenkt og full av herlige overraskelser!  Vi heldige deltakere behøvde ikke å ha en fornuftig tanke i hodet, men kunne trygt slappe av og la oss geleide - til sjøs og til lands - fra det ene uforglemmelige høydepunktet til det andre.bt-2-10-10 I etterkant slår det oss hvor utrolig innholdsrik, interssant, variert, givende og morsom en drøy ferieuke kan være. Skuta B & B lot til å trives med sin oppave som Dobag-jomfrutur, og vi trivdes med henne og med mannskapet! Skippern lot til å ha  døgnvakt og stod til rors når det passet oss passasjerer. Gutta - alle som en, var oppmerksomme til tusen og stod på pinne for oss til alle døgnets tider. Og så var det kokken og hans mannskap, da... Den ene oppdekningen med tyrkiske delikatesser etter den andre. For nordiske ganer var det stadig nye velsmakende retter. Det var ofte gjettekonkurranse rundt bordene hva som var hovedingrediensen i dagens menyer. Alt var så spennende og godt!

Beste hilsen Tove Drake, Oslobt3-10-10

bt510-10

 
Efesos

-Jeg har sett murene og de hengende hagene i Babylon, statuen av den olympiske Zevs, kolossen på Rodos, det mektige arbeidet på de høye pyramidene, og gravkammeret til Mausolus. Men da jeg så tempelet i Efesos stige opp i skyene, ble alle disse andre underverkene satt i skyggen...

Slik beskrev Antipater av Sidon det storslagne Artemistempelet i Efesos da han besøkte byen for over 2000 år siden.