Bli med på unike temareiser utenfor allfarvei i 2020

 

Nye DOBAG-Reiser i 2020
 
Er du i ferd med å legge nye reiseplaner?


Bli med oss på en spennende oppdagelsesreise utenfor allfarvei! En DOBAG-Reise byr på unike opplevelser og høy kvalitet i alle ledd. Vi bruker rutefly og prisen inkluderer ALT, til og med all valgfri drikke til alle måltider, og all tips. Som en av våre tidligere medreisende skrev: "
... Det var sørget for absolutt alt. Vi kunne trygt ha glemt lommeboken hjemme!" Les flere referanser
her .

*Våre reiser egner seg spesielt godt for deg som reiser alene. Med mange andre hyggelige og motiverte medreisene blir du raskt en del av felleskapet og kan få nye venner. Vær oppmerksom på at antall enkeltrom er begrenset på hver tur. Derfor bør du som reiser alene være ekstra rask med å melde deg på.


 

Bli med til fascinerende Marokko!

wilfried-stanzer-guide-maro5-marokkoc-justertBenytt  anledningen til å bli kjent med det opprinnelige Marokko – et land tett mellom Afrika og Europa, mellom 1001 natt og moderne fremtid.

Oppdag et land der fortid og nåtid møtes i skjønn forening – med helt unike kultur- og naturopplevelser og fascinerende møter med mennesker fra en annen rik kultur..

Med prof. Wilfried Stanzer som personlig reiseleder blir en DOBAG-reise til Marokko årets høydepunkt – for deg som liker å dra på oppdagelsesferd utenfor allfarvei!

 

Fra 28.3. - 4.4.2020, kan du bli med på en eventyrlig og meget innholdsrik reise til den magiske eventyrbyen Marrakech, de storslagne Atlasfjellene, , samt mye mye mer...

Marokko 10Les reiseprogram her

essouira rd gitarist 008 ma

100 0178barn-i-marokko-justert

Erfaring viser at våre spesielle tematurer kan bli fort fulltegnet. Vær derfor rask med din påmelding – jo tidligere desto bedre! Selvfølgelig har du trygge avbestillingsmuligheter, hvis det skulle komme noe i veien.

Hjertelig velkommen med på reisen!

Litt om Marokko som reiseland:

Marokko regnes som et trygt reisemål, med et stabilt kongedømme og meget høy grad av offentlig sikkerhet – overalt.
 
Landet er nylig utnevnt av Lonely Planet som et av de ti beste land å besøke i verden.
 
Reisende har kåret Marrakech i tripadvisor.com som første valg blant alle verdens byer!
 
Norwegian har direkte forbindelse fra Oslo til Marrakech fra høst til vår, to ganger hver uke.

 

 
Prof. Wilfried Stanzer

Denne internasjonalt anerkjente dokumentarfilmeren, teppeforskeren og forfatteren, kjenner Marokko bedre enn de fleste. Stanzer er en av våre personlige ledsagere på turen, og vil føre oss opp til en fantastisk fjellverden, til mystiske borger, eldgamle klostre og inn i selveste Sahara-ørkenen hvor vi overnatter hos beduiner.

 

wilfried1