Godt sosialt miljø på våre reiser Skriv ut E-post

" ... Denne turen ga meg veldig mye rent «menneskelig». ... En tur jeg med glede vil anbefale
til  venner."
Ingrid Skar, Årland.

"...Våre reisefeller, ca. 30 i tallet, var ukjente for oss da vi gikk på flyet fra Gardermoen til Izmir. Da reisen var slutt, var vi blitt gode venner i et hyggelig og uformelt samvær!"
Sjur Brækhus, Oslo.

Våre turer er også kjent for et særdeles godt sosialt miljø. Enten du reiser alene eller med kjente, blir du raskt en del
av fellesskapet. Det er ekstra hyggelig å dele opplevelsene med andre samtidig som du får nye venner – mange
får venner for livet. På nesten hver eneste tur er det deltakere som har reist med oss tidligere – ofte flere ganger!
Hver DOBAG-reise er unik, med stadig nye, positive overraskelser...

Les referanser fra tidligere deltakere ....

 
Amassine

Midt i et mektig vulkansk fjellområde i Anti-Atlas ligger Ammassine. Her, i et fantastisk landskap i 2000 moh har nomadestammen Ait-Khozema (”Lavendelstammen”) sine vinterhus. I Amassine finner vi også en av Marokkos allersiste lagerborger som fortsatt er i aktiv bruk. I den store borgen med utspekulert luftesystem oppbevares bygdas verdier bak lås og slå, mens innbyggerne bor på seter fra juni til oktober. Bygdas viktigste ressurs er sauer med en usedvanlig fin ullkvalitet – og kvinnenes kunnskaper om å forvandle ullen til vakre, fargerike tepper og kelimer. Takket være Wilfried Stanzers ”Ait-Khozema-prosjekt” har eldgamle tradisjoner blitt gjenopplivet, og berberkvinnene har fått høy status og god inntekt.