Godt sosialt miljø på våre reiser Print Email

" ... Denne turen ga meg veldig mye rent «menneskelig». ... En tur jeg med glede vil anbefale
til  venner."
Ingrid Skar, Årland.

"...Våre reisefeller, ca. 30 i tallet, var ukjente for oss da vi gikk på flyet fra Gardermoen til Izmir. Da reisen var slutt, var vi blitt gode venner i et hyggelig og uformelt samvær!"
Sjur Brækhus, Oslo.

Våre turer er også kjent for et særdeles godt sosialt miljø. Enten du reiser alene eller med kjente, blir du raskt en del
av fellesskapet. Det er ekstra hyggelig å dele opplevelsene med andre samtidig som du får nye venner – mange
får venner for livet. På nesten hver eneste tur er det deltakere som har reist med oss tidligere – ofte flere ganger!
Hver DOBAG-reise er unik, med stadig nye, positive overraskelser...

Les referanser fra tidligere deltakere ....

 
Marokkansk mat

Marokkansk mat består i hovedsak av lammekjøtt, forskjellige grønsaksblandinger og couscous, som ofte serveres med en søtlig saus. Mange av rettene i det marokkanske kjøkkenet kommer opprinnelig fra eller er inspirert av berbernes kjøkken. Berberne regnes som Marokkos opprinnelige befolkning før arabernes ankomst. Brød blir nærmest sett på som hellig og hører med til ethvert måltid.

 

daddel1